top of page

Editorial wedding photography

DSC01584.jpg

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Waarschijnlijk zijn jullie nu op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft. Jullie zijn op zoek naar een fotograaf die jullie dag op een creatieve, fashion-achtige manier fotografeert. 

Ik leg jullie bruiloft graag vast met passie en liefde op een creatieve, ontspannen en spontane manier. Alles wat je moet weten over trouwfotografie vinden jullie op deze pagina. 

Jullie kunnen natuurlijk ook direct contact met mij opnemen voor al jullie vragen of om een vrijblijvende kennismaking in te plannen 

Artistieke trouwfotografie

Be your unique you!

Wil je iets anders dan anderen? Geen standaard trouwfotografie? Wil je schitteren met artistieke, fashionachtige maar ontspannen trouwfotografie? Dat is mijn belofte aan jullie!

Artistiek & onderscheidend

Samen maken we unieke, creatieve beelden die passen bij jullie en je onderscheidt van anderen! 

Persoonlijk & betrokken

Ik leer jullie graag kennen en ben benieuwd naar al jullie wensen. Van begin tot eind denk ik met jullie mee zodat jullie van het beeld afspatten!

Spontaniteit & plezier

Tijdens het gehele proces staan spontaniteit en plezier voorop. Ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen.

Get inspired

Zijn jullie al een eind met het plannen van jullie bruiloft of zijn jullie nog inspiratie aan het op doen? Bij het plannen van een bruiloft komt een heleboel kijken. Je kunt natuurlijk kiezen voor een weddingplanner die jullie helpt bij het plannen van een bruiloft, maar je kunt dit ook helemaal zelf doen. het onderdeel waar ik je bij kan helpen is de fotografie voor jullie bruiloft. Vragen die komen kijken bij fotografie voor een bruiloft kunnen zijn:

  • Op welke momenten vinden we fotografie belangrijk?

  • Welke stijl past bij ons?

  • Wat voor locaties zijn mooi en sluiten aan bij de stijl van onze bruiloft?

  • Hoe moeten wij poseren voor een camera?

 

Tijdens het kennismakingsgesprek komt dit allemaal aan bod. Het is belangrijk dat jullie een fijn gevoel krijgen bij de fotograaf die er op jullie speciale dag bij is. Daar komen we tijdens dit gesprek achter. Ook kijken we naar alle mogelijkheden en beantwoord ik al jullie vragen.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? 

Aanbod

bottom of page