top of page
DSC09879.jpg

Editorial branding fotografie 

Versterk jouw verhaal met 

creatieve brandingfotografie 

Herken je dit?

Je bent toe aan de volgende stap! Je wilt jezelf nog verder professionaliseren en jezelf echt authentiek in de markt zetten.

Personal branding fotografie die jouw verhaal versterkt
Je wilt echt onderscheidende foto's die jouw verhaal en kernwaarden ondersteunen en uniek en creatief zijn.

​​

DSC02640-bewerkt.jpg

Werk met mij

Zet jezelf in de markt met een ijzersterke visuele branding! 

Als ondernemer heb je al een sterke positie in de markt veroverd en streef je naar een nog meer exclusieve positie in jouw vakgebied. Deze positie wil je ook visueel duidelijk maken door middel van branding en fotografie. Je bent echter nog niet zeker over de beste manier om dit te doen en hoe je dit visueel neer wil zetten. Je hebt al een hoop ideeën, maar wil deze samen met een expert verder uitwerken en visuals creëren die hier helemaal bij aansluiten. 

Daarom ben je op zoek naar een creatieve partner, een fotograaf die jou volledig kan ontzorgen. Iemand die samen met jou kan brainstormen en een creatief concept kan uitwerken om onderscheidende beelden te creëren die bijdragen aan het creëren van een droompositie voor jouw bedrijf. Laten we jouw merk samen verder professionaliseren!

Mijn werkwijze

Als fotograaf met een achtergrond in marketing, bied ik een unieke aanpak om een kwalitatieve en onderscheidende positie in de markt te claimen. In een 1-op-1 traject kijken we naar jouw huidige positionering en hoe we deze visueel kunnen ondersteunen, zodat je echt de klanten aantrekt die passen bij jou. 

Ik ontzorg je volledig bij het bedenken en uitwerken van een creatief fotografie-concept die aansluit bij jouw branding en positionering. Het resultaat is een ijzersterke visuele weergave van jouw personal brand.

Dit kun je verwachten:

Vrijblijvende kennismaking

Enthousiast geworden? Vrijblijvend maken we kennis met elkaar om te zien of er een klik is en om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Is er een match? Dan plannen we een live dag in.  

Strategiedag

Tijdens de (live) strategiedag gaan we kijken naar jouw huidige branding en positionering en hoe we deze met fotografie nog sterker neer kunnen zetten. We kijken wat voor soort beelden passen bij jouw personal brand en hoe je deze kunt gaan inzetten om jouw droompositie in jouw vakgebied te claimen en de leukste klanten aan te trekken.  Door mijn marketingachtergrond, kan ik mij goed inleven in de doelgroep en weet ik aan welke eisen jouw visuele branding moet voldoen voor het creëren van een nog sterkere positie in de markt. 

Creatief concept

Op basis van deze informatie ga ik vervolgens voorstellen doen voor mogelijke fotografie-concepten inclusief een moodboard. Ook doe ik een voorstel voor locaties en styling  afhankelijk van jouw wensen. Op deze manier kan ik samen met jou een creatief concept ontwikkelen dat naadloos aansluit bij jouw personal brand

De fotoshoot

Tijdens de fotoshoot geef ik je aanwijzingen om de gewenste beelden te creëren. Er wordt gelet op de poses, toffe belichting en ik zorg ervoor dat je straalt en ontspannen bent. Alles om er een te gekke dag van te maken en vette beelden te creëren

Kiezen van de foto's en nabewerking

Na de shoot ga ik de foto's zorgvuldig selecteren en bewerken om de gewenste sfeer en uitstraling te creëren. Daarna worden de foto's aangeleverd via een online galerij. Daar kun je de foto's selecteren die je wil hebben. De beelden kunnen gebruikt worden voor je website, social media en drukwerk

Evaluatie 

Nadat we toffe beelden hebben gemaakt om jouw personal brand te versterken, gaan we evalueren wat de beelden hebben gedaan voor jouw bedrijf. 

DSC08434.jpg

Creatieve brandingshoot

€1599,- Excl. BTW

 • Een live samenwerkdag waarbij we gaan kijken hoe we met fotografie jouw personal brand nog meer kunnen versterken (inclusief drankjes en een lekkere lunch)

 • Een Creatief concept en moodboard

 • Stylingadvies en hulp bij kiezen van de juiste outfits

 • Een fotoshootdag, waarbij we 4-6 uur shooten (eten & drinken inbegrepen)

 • 1-8 verschillende outfits

 • 30 foto’s

 • Uitgebreide nabewerking 

 • Oplevering in verschillende afmetingen en resoluties mogelijk

 • Te gebruiken voor website, social media en drukwerk 

Creatief brandingtraject
4 fotoshoots (bijvoorveeld 1 per kwartaal)

€4599,- Excl. BTW

 • 4x een live samenwerkdag waarbij we gaan kijken hoe we met fotografie jouw personal brand nog meer kunnen versterken (inclusief drankjes en een lekkere lunch)

 • 4x Creatief concept en moodboard

 • 4x Stylingadvies en hulp bij kiezen van de juiste outfits

 • 4x een fotoshootdag, waarbij we 4-6 uur shooten (eten & drinken inbegrepen)

 • 1-8 verschillende outfits per shoot

 • 30 foto’s per shoot

 • Uitgebreide nabewerking 

 • Oplevering in verschillende afmetingen en resoluties mogelijk

 • Te gebruiken voor website, social media en drukwerk 

DSC00609.jpg

Tarieven

Dit kun jij ook bereiken

Joyce heeft ons geholpen met het maken van foto’s op locatie en wij zijn super tevreden! Joyce zorgt voor een fijne sfeer, heeft verstand van poseren. De foto’s waren daardoor top! Door de professionele foto’s kreeg onze website een veel professionelere uitstraling, wat ervoor zorgde dat onze verkoop steeg. Mocht je behoefte hebben aan een fotograaf die luistert, meedenkt en levert, dan raad ik het zeker aan met Joyce samen te werken!

Favems

bottom of page