top of page
DSC09016-2.jpg

Authentiek en creatief

Het creëren van artistieke en unieke beelden samen met jou. Dat is wat ik het liefste doe en waarom ik ben begonnen met fotograferen. 

 

Benieuwd naar mij en wat mij drijft? Lees dan verder of neem contact met me op!

Mijn verhaal

Als klein meisje was ik al geïnteresseerd in kleding en mode en wilde ik dingen altijd net een beetje anders doen dan anderen. Dit uitte zich in de kleding die ik droeg en hoe ik mijn haren deed, maar ook in de hobby's die ik had en de sporten die ik deed. Zo heb ik bijvoorbeeld een knalrode bril gehad en liet ik mijn pony heel schuin knippen. Ik heb geleerd dat authentiek en uniek zijn, iets heel sterks kan zijn en je door dit in te zetten succesvol kunt zijn zowel privé als zakelijk.  

Dit is precies wat ik doe voor mijn klanten. bedrijf op een unieke en authentieke manier fotograferen waardoor ze de juiste klanten naar zich toetrekken en meer omzet genereren.

DSC02640-bewerkt.jpg

Mijn reis als fotograaf

Nu je weet waar mijn drive vandaan komt, vertel ik je graag wat meer over mijn reis als fotografe en hoe ik ben gekomen tot het punt waar ik nu ben. 

Mijn interesse voor fotografie 

Als jong meisje van een jaar of 12 kreeg ik een professionele camera van mijn ouders, nadat ik op online blogs zag wat je allemaal kan creëren met een camera. Hierdoor is mijn enthousiasme voor fotografie ontstaan en ben ik zelf meer gaan fotograferen en over fotografie gaan lezen. 

Marketingachtergrond

Helaas had ik geen idee wat ik wilde doen en is het beroep 'fotograaf' nooit in mij opgekomen. Ik koos dan ook voor een brede studie 'Commerciële economie'. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als online/content marketeer. 4 jaar lang heb voor verschillende bedrijven marketingactiviteiten mogen bedenken en uitvoeren. Een onderdeel hiervan was fotograferen voor social media. Hierdoor liep ik weer vaker met een camera in mijn handen. Ik startte een opleiding bij de Nederlandse fotovakschool in Rotterdam en verbreedde mijn kennis als fotograaf. 

Ik voelde mij onrustig binnen mijn beroep als marketeer en wilde iets anders. Toen veel het kwartje. Van fotografie werd ik echt enthousiast en ik kon daar mijn beroep van maken. 

Freelance fotograaf 

Ik schreef mij in bij de kamer van koophandel en ging ik aan de slag als fulltime fotograaf. Ik fotografeerde van alles. Van paarden- tot aan familiefotografie en fashionfotografie. Ik leerde werken met verschillende soorten dieren en mensen en werken met natuurlijk licht en flitslicht. 

Nu focus ik mij op unieke brandingshoots voor vrouwelijke ondernemers die zich willen neerzetten als authentieke leiders in hun vakgebied. Ik heb verschillende masterclasses en workshops gevolgd van ervaren fashion- en beautyfotografen, waaronder van Lara Jade. Hierdoor weet ik met verschillende technieken de meest onderscheidende beelden te creëren. Dit is dan ook hetgeen waarvoor je bij mij terecht kunt. 

Laten we jouw merk samen sterk in de markt zetten met onderscheidende fotografie.

bottom of page